mardi 27 janvier 2015

GvG - rechten vertrouwd

Snap de logica van de huidige GvG rechten die zijn toegewezen of kunnen toegewezen worden aan een persoon in je gilde echt niet.



Als er sectoren veroverd worden kunnen geen beschadigde legers vervangen worden zonder die vertrouwde rechten toe te wijzen. Dus ben je als gilde eigenlijk wel verplicht iedereen (of toch zoveel mogelijk mensen van de gilde) vertrouwd te maken . Probleem onstaat echter dan dat er steeds wel mensen zijn die er niks beter op vinden om te pas of te onpas belegeringen te plaatsen die veel goederen kosten en die gemaakte afspraken met andere gildes kompleet onderuit halen. In extreme gevallen kunnen ze zelf sectoren vrijgeven.



Kan er geen tussenstap gemaakt worden die personen het recht geeft legers te vernieuwen maar geen mogelijkheid geeft zwaardere beslissingen te nemen zoals belegeringen te plaatsen of gebieden vrij te geven? De situatie zoals ze nu is vraagt gewoon om problemen.



Dit probleem zal minder voorkomen in grotere gildes met meer ervaren mensen maar in beginnende of uitbreidende gildes kan dit echt voor conflicten zorgen. Je moet immers de kleinere spelers ook die rechten geven zodat zij ook kunnen instaan voor het vernieuwen van legers in de oudere tijdperken.





GvG - rechten vertrouwd

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire